Kompisklubben - Öppet fritids på Junis

OBS, Just nu finns inga lediga platser på Kompisklubben. Anmäl intresse om ni vill stå i kö om något barn slutar. Vi hoppas på att kunna ha fler dagar i höst, då kan vi ta emot fler barn.


På Kompisklubben på Torsdagar går 12 Glada barn: Leon, Grim, Loke, Anton, Asta, Francine, Ronja, Latifah, Angelina, Abdu, Dunya och Tabarak.

Mellan kl 14:00-17:00 varje Torsdag har vi Öppet Fritids, som vi kallar "kompisklubben" på Junislyan, för barn som är mellan 6 år (född 2009) upp till 12 år. På kompisklubben finns ledarna Jörgen och Emil. Ledaren Peter hjälper till att skjutsa barn till kompisklubben.

Barn kan komma efter skolan, äta mellis och leka på Lyan som en sorts fritids kan man säga, ett komplement och alternativ till skolans fritidshem. 

Vi erbjuder olika, varierande aktiviteter, pyssel, spel, lekar, spännande utflykter, studiebesök med mera. Och självklart fri lek i lyans alla lokaler.
Barnen har varit med och kommit med massa ideer om både vad vi ska äta för mellanmål, vilka spel och leksaker som behövs och vilka utflykter vi ska göra, allt från att äta vofflor, till att hoppa studsmatta, göra pärlplattor till att gå och bowla.

På Kompisklubben har vi plats för 12 barn. Detta för att vi ska få en lugn och mysig stämning, kunna jobba mer personligt, kunna planera för olika aktiviteter, att kunna få med alla barn på utflykt etc. Man måste alltså boka en plats på kompisklubben, genom att SMSa eller maila till Jörgen, eller fylla i formuläret nedan. Just nu har vi inga lediga platser.

Tanken är att man är med varje Torsdag om man anmält sig, om man inte är sjuk eller liknande. Viktigt att ni meddelar om barnet ska sluta komma på Torsdagar så att någon annan barn kan få platsen.

Vi hämtar barnen som går på kompisklubben dessa tider på Torsdagar:
Ålidhemsskolan 13:30 
Ersängsskolan 14:00 
Vi skjutsar hem vid 17-tiden

 

Vår tanke är att öka i höst och erbjuda kompisklubben 3 dagar i veckan under hösten, vi planerar och hoppas på detta. Tanken är att ha 3 olika barngrupper, alltså 12+12+12 barn = 36 platser. Så om du är intresserad av kompisklubben så kan du anmäla intresse för hösten.

Obs, Kompisklubben är inte ett "riktigt" fritidshem utan en öppen fritidsverksamhet som drivs ideelt, vi får inte fritids-pengar från Umeå kommun. Ni går alltså kvar på ert vanliga fritids men kommer till Junis på Torsdagar.

Kompisklubben är självklart helt gratis för medlemmar.

På denna sida kommer snart lite bilder från våra aktiviteter.

Jörgen och Emil som ansvarar för kompisklubben tycker att detta känns jätteroligt och ser fram emot allt kul vi kan göra tillsammans. Välkomna att kontakta oss.

Mer info och boka plats på Kompisklubben genom att kontakta Jörgen
SMS - 070-327 31 27
Email: jorgen@junisumea.nu

Eller fyll i intresseanmälan HÄR