SPA-Läger på Hotell Lappland
 

Måndag 2:a Mars till Torsdag 5:e Mars åker Junis Umeå på ett nytt SPA-Läger i Lycksele och bor på Lyxiga Hotell Lappland med bad, vila och rekreation i 4 dagar, ett fantastiskt läger som alltid är väldigt uppskattat. 

Lägret är ett familjeläger för hela familjen, men barn kan också åka själva till lägret och bo med någon ledare, i mån av plats.

Vi åker buss med UmeBuss, enligt nedanstående tider:

Ersboda Kärnan: 12,15 
Mariehem C: 12,25
Ålidhemsskolan: 12,35
Junislyan: 12,45
Avgång 13,00 

Vi kommer fram ca kl 15:00 till Hotellet, då tar vi en samling i foajen utanför biografen en våning upp, där vi går igenom lite information, regler, rumsindelning och delar ut nycklar till rummen.

Från kl 16:00 på Måndag, Tisdag och Onsdag har vi tillgång till SPA-anläggningen med bubbelpooler både inne och utomhus, simbassäng, bastu, med mera. SPA´t har öppet till 22:00 på kvällarna.

På dagarna kan man gå och shoppa på "stan" eller handla på Dollarstore som ligger ett stenkast från hotellet, umgås med varandra på Hotellet där det finns många samlingslokaler där man kan träffas och umgås. 
På Hotellet finns också gym, solarium och andra bekvämligheter.
Ett lekrum med bollhav finns för barnen. Ta gärna med laptops/surfplattor, det finns gratis WIFI. Ni kan också se på film på dagarna i Biosalongen som Junis hyr om ni har med en laptop.

Två gånger per dag, ca 14:00 och 20:00 visar Junis en film i Biosalongen, men om ni har med egen dator så kan ni koppla in och se film när ni vill under dagen.

Tisdag och Onsdag så kommer vi också ha någon lek eller tävling vid kl 13:00

Vi åker vid 12:00 tiden på Torsdagen.

Kostnaden för lägret är 500 kr per deltagare. från 0-100 år. 
Vi har ingen familjerabatt utan alla betalar 500 kr.

Ett huvudkrav för att kunna anmäla sig är att tidigare skulder från tidigare läger är betalda samt att medlemsavgiften för året är betald.

I Priset ingår resa till och från Lycksele, boende på hotell lappland i 3 nätter, hotellfrukost och deltagande i alla Junis-aktiviteter. 

Alla deltagare ordnar all sin mat själv (förrutom hotellfrukost som ingår i priset) Det finns möjlighet att äta på hotellets resturang, i "lappkåtan" utanför äta på Frasses/pizzeria etc, eller köpa enklare mat på Ica eller konsum t.ex. Det finns ett minikylskåp på hotellrummen och Micro i foajen.

Rummen som vi hyr är 4-5 bäddsrum och vi betalar för varje säng.
Det krävs alltså att man delar rum så att vi fyller sängarna. Vi ser till att man får dela rum med någon lämplig person så att det ska bli trivsamt för alla. Har ni speciella själ att inte dela med någon, prata med Jörgen så ser vi hur vi kan lösa detta.

Rumsindelning meddelar vi när vi kommer fram på hotellet på Måndagen.

Om ditt barn åker själv utan föräldrer kommer någon lämplig Junisledare att ansvara för ert barn under lägret, meddela den ledaren om det är något särskilt som bör vetas om ert barn. 

Om ni har egen bil och har möjlighet att köra den,får ni 300 kr i bensinersättning, vi måste köra med alla bilar som vi har tillgång till så att så många som möjligt som anmält sig kan komma med =)

Regler att komma ihåg. Det är inte tillåtet att springa mellan rum och gå in i varandras rum, dom ända som får gå in i någon annans rum är personer i samma familj. Annars ska alla möten mellan medlemmar ske i samlingslokalerna.

Det finns både bad, biosalong, lekrum foajen, biosalong och andra ställen att träffas på, så finns ingen anledning att gå in i varandras rum, det skapar bara öppningar för problem, rykten etc, så detta håller vi hårt på. 

Repektera att det bor andra på hotellet också så det ska vara tyst på nätterna. Inget spring i korridorerna efter kl 23:00

Pga risk för magsjuka etc, var noga med att tvätta och sprita gärna händerna innan frukostbufe, och efter toalettbesök.
Var noga att duscha INNAN bad i Spaet för att undvika bakteriespridning. 

På Bussen äter vi inte smuliga saker som chips, kakor etc.

Det är lag på bälte i bussen för allas säkerhet.

För att anmäla er så fyller ni i forumläret längst ner, samt betalar in lägeravgiften. 

Ett huvudkrav för att kunna anmäla sig är att tidigare skulder från tidigare läger är betalda samt att medlemsavgiften för året är betald.

Betalning sker snarast på vårt Plusgiro 36 65 40 -3. 
Märk betalningen med ditt efternamn eller liknande. Du kan också betala kontant till Ari eller Jörgen. 
Om du inte har råd att åka med finns en viss möjlighet att göra upp en del av kostnaden på annat sätt.  
Alla frågor om betalning sker till Ari.
När betalning kommit in är din anmälan för lägret godkänd. 
Anmälan och betalning ska ske så snart som möjligt, dock senast den 22/2. 

OBS! Vi har begränsade platser. Vi har en buss med 50 platser.
Det är alltså dom som betalar in sig först som får möjlighet att åka. Efter detta blir det reservlista. 
Isådana fall förbehåller lägerledningen rätten att välja vilka från reservlistan som får möjlighet att åka med utifrån sociala behov etc. 

Vi vädjar till att ni tänker igenom om ni har lust och möjlighet att åka innan ni anmäler er så att det inte blir avhopp i sista sekund, då det blir stora kostnader för Junis om vi hunnit boka hotellrum och buss. Alltså tänkt till innan ni anmäler er samt meddela så snabbt som möjligt om det blir förhinder. 
 
Om du behöver hjälp med anmälningen, kontakta Jörgen
 
Har du frågor om lägret i allmänhet eller om anmälningar kontakta:
Jörgen Abdul-Karim Törngren, 070-3273127, jorgen@junisumea.nu

Har du frågor om betalning och ekonommi kring lägret kontakta
Ari Leinonen, 070-5679214, ari.leinonen@junisumea.se

Välkomna 
 

Anmäl dig genom att trycka HÄR