Sommarläger på Hotell Lappland och Lycksele djurpark.

Uppdaterad information om Lycksele

Ni behöver inte packa sängkläder eller handdukar, det finns på hotellet.
Kom ihåg pengar för mat och godis etc. Annars behövs bara kläder, badkläder och hygienartiklar.

Hoppas ni ska trivas i Lycksele =)

Här är busstiderna och vilka personer som åker i bussen, vilken hållplats man stiger på och vilka som åker bilar.. KOLLA att allt stämmer och att alla är med så inte vi har missat något. Klicka på bilden för att den ska bli större.


Här är en preliminär rumsindelning, vilka som bor med vem i Lycksele. Kolla också här att allt stämmer och att alla finns med etc. Färgkodningen är vilka som är i samma familj eller av andra anledningar ska bo bredvid varandra på hotellet. Har ni sådana önskemål får ni gärna höra av er så försöker vi lösa det. Barn under 2 år som sover i föräldrar säng eller medhavd säng åker gratis och räknas alltså inte in i antal sovplatser. Men det är fortfarande så att det inte får finnas fler än 5 personer i rummet pga brandregler. Klicka på bilden så blir den större.


Kom ihåg att det går att köpa pizzabuffe på Tisdagkvällen på hotellet, som dom flesta av er har visat intresse för. Kom ihåg alla regler på hotellet, tex att vi inte ska störa varandra och att alla barn under 12 år måste ha med en vuxen ner i simhallen på hotellet.. Läs gärna igenom all information och alla regler en gång till på länken nedan innan avfärd.

Om någon fler är intresserad att åka med, så hör av er snarast till Jörgen så försöker vi lösa så att fler kan åka med i sista sekund. Läs nedan.

Tisdag 19:e Juni till Torsdag 21:a Juni åker Junis på Läger på Hotell Lappland i Lycksele och går på Lycksele Djurpark. Vi badar, ser på bio, leker och vilar och bara har det bra. 

Lägret är för hela familjen men barn kan åka själv och bo med någon Junisledare i mån av plats.

Det är mycket viktigt att ni läser all information i länken nedan innan ni anmäler er.

VARMT välkomna till ett underbart läger.

Klicka HÄR för att läsa mer och anmäla er.